Anlægget Kongensbjerg

Kongsbjerganlægget ligger i starten af Ebberupvej i Voldtofte og var i tidernes morgen grusgrav.

Tilbage i 1931 omdannede man området til samlingssted. I dag er det stadig områdets naturperle, hvor der er rigtig gode udfoldelsesmuligheder for børn og voksne. Området er indhegnet ud mod den store vej, så man kan trygt lade børnene rende rundt.

Kongsbjerganlægget

Anlægget indeholder en blanding af store bøgetræer og fyrtræer og lav bevoksning. Der løber en sti rundt i området og der er niveauforskel. Midt i området er der et større grønt område.

Der er installeret vandværksvand og borde-bænkesæt. Man kan bygge hulee, du kan teste dine evner på snorbanen og krokodillen. Der er udfordrende for både børn og voksen.

Hvert år afholdes Sankthans aften med båltale og heks. Grillen er tændt og der kan købe øl og vand. Der tændes et lille bål til snobrødsbagning. Kroens Venner plejer at stå for aftenen.

23062011455

Vi passer anlægget med græsslåning på skift efter behov. Med en arbejdsdag forår og efterår, holder vi områdets beplantning "nede" og ordner diverse andre ting. Vi vil rigtig gerne udvikle løbende på anlægget, for at der er lidt nyt at komme efter.

SÅ - Kom med idéer eller aktiviteter til KongsbjergAnlægget, så denne lille naturperle bliver interessant at bruge

Vi håber, man vil bruge anlægget flittigt og samtidig passe på det og rydde op efter sig selv!!