Status på Fjernvarmen, Vi er tæt på målet

10 februar 2023: Så er det officielt, at vi får fjernvarme til vores 2 landsbyer.
Jeg kan lige tilføje, at GHvarme og styregruppen arbejder på en dato, hvor vi inviterer alle, til en fælles fejring af at vi lykkes. 🙂⏳️

 
Efter et godt og energisk møde i fjernvarme gruppen for Flemløse / Voldtofte, kommer som lovet lidt opfølgning og info til alle i byerne.
 
20230121 094136
 
 
Der er nu personer rundt på besøg i disse dage på gader og stræder som trænger til et genbesøg vedr om man vil tilsluttes til fjernvarme, er man klar på det bliver der sendt et hint til Keld Hansen ved GH varme og han kontakter jer så for en endelig aftale.
 
Ligeledes har de en folder med fra det lokale pengeinstitut så det også ville kunne finansieres for den enkelte, på en god måde , den kommer op her inden længe ( afventer billede)
Tag godt imod dem , de er klar til at hjælpe jer derude 😄
Hvordan ser det så ud ? 🧐
Hvis alle, som har det liggende til underskrift i e boks fik det gjort, ville vi være meget tæt på 60%
Men det kræver stadigt at i får skrevet under og med de sidste tilbud der er ude , vil jeg personligt vove pelse og sige at vi om 14 dage er i mål. ( men vi vil gerne mere end 60%)
 
Næste møde i gruppen er søndag den 29 januar men i skal ikke vente - kontakt os meget gerne hvis i har brug for hjælp og igen hold øje ved døren, måske står hjælpen lige uden for 👍
“Vi tror på projekt fjernvarme til Flemløse og Voldtofte “
 
Pgv
Ole Kjær