Links

Flemløse Boldklub

Fodboldklubben med Fyns kønneste stadion. Ungdoms- senior dame- og OB70 7 mandsfodbold. Samarbejder med Haarby boldklub på herre seniorplan og ungdom.


Assens Kommune

Kommunens officielle hjemmeside, hvor man kan finde alle relevante oplysninger og links der vedrører borgerne og interessenter!!


Foreningen Glamsbjerg

Link til nærmeste større by, hvor der er indkøbsmuligheder, Friluftbad og kommunen har samlet ungdomsuddannelserne.


Flemløse-Søby Pastorat

Med en meget aktiv præst i spidsen for menigheden. Hvor der udover kirkelige handlinger, også arrangeres udflugter, foredrag og "GUD & SPAGHETTI".


Flemløse-Søby Pastorat - KALENDER

Direkte link til Kalenderen. Her er seneste opdatering af kommende aktiviteter.


Historisk Atlas Buskehøj

På Historisk Atlas kan du søge mere information om de forskellige gravhøje i området.


Odense Bys Museer

https://odensebysmuseer.dk/artikler/?search=voldtofte&currentPage=1&category=all&place=all&period=all

Odense Bys Museer har det overordne ansvar og dermed også viden om vores unikke område. Her finder du gode beskrivelser om fund gjort i området.


Flyt til Assens Kommune

Her får du et hurtigt overblik over de mange forskellige tilbud, som findes og tilbydes i hele Assens Kommune. Leder du efter en god grund til at bosætte dig på Vestfyn, så er denne portal med til,- at give dig en rigtig god grund til at blive en del af en god historie.. Kontakt endelig en Landsbyambasadør og få en guidet tur.


Lokalhistorisk arkiv Flemløse Voldtofte mm

Lokalhistorisk arkiv holder til i Glamsbjerg. Klik ind på denne spændende side og se nærmere på det omfattende materiale, der beskriver udviklingen gennem tiderne.


Flemløse Jagtforening på FACEBOOK

Velkommen til Flemløse Jagtforening. På denne Facebook-side vil der løbende komme oplysninger om de aktiviteter der sker i foreningen.


Assens Kommune på FACEBOOK

Assens kommunes officielle Facebook side, hvor stor og småt deles. Der kan lige ledes kommenteres på aktuelle emner.


CulturArte Køng

CulturArte er et sprudlende og farverigt kulturhus, der ligger i den lille landsby, Køng, på Vestfyn. Trods den ”landlige” placering, kommer over 200 mennesker hver uge, for at få undervisning i musik, dans, teater og kampsport. Derudover arrangerer CulturArte en række spændende events hen over året.


Landsbyerne i Danmark

Ønsker I mere information om landsforeningen eller finde tidligere indlæg, vil jeg henvise til hjemmesiden www.landsbyerne-i-danmark.dk

Indbetaling af kontingent kan ske til Rise Sparrekasse 0847 kontonummer 0000398608. Opgiv venligst mailadresse samt navn på person / gruppe.


Leje Skinnecykler til tur på Assens banen

På skinnecykel i den fynske natur fra Tommerup St. via Knarreborg, Nårup og Glamsbjerg til Assens. Nyd naturen på en helt ny måde. En anderledes oplevelse for hele familien!