18 Nedslag

Til fods, på cykel eller lidt i bil til 18 kulturhistoriske nedslag

 

Flemløse Voldtofte Landsbylaug inviterer alle, der har interesse for underfundige oplevelser, til tre spændende dage – på cykel, til fods eller lidt i bil rundt til 18 kulturhistoriske nedslag i området ved de store høje og bebyggelsen fra bronzealderen på Kirkebjerg i Voldtofte.

Vi blev selv lidt overraskede, da det viste sig, at der spredt i Flemløses og Voldtoftes ejerlav findes ikke mindre en 18 steder med hver sin spændende historie, 18 steder som hver fortæller en lille historie, der fortjener et større publikum, fortæller Ingemann Jensen

Søndag den 19., mandag den 20. og tirsdag den 21. juli kan du møde op mellem kl. 10 og 16 ved Flemløse Kro og få udleveret et kort, der viser, hvor du finder stederne.

Ude på ruten er der opsat små plancher med forklarende tekster, og børn får mest ud af turen, hvis en voksen hjælper fantasien i gang.

Kroens køkken vil gerne give dig mulighed for at afslutte turen med sandwich i den hyggelige krohave ved frokosttid eller kringle ved kaffetid. Køkkenet synes sandwich smager bedst, når de har trukket lidt smag ud i brødet, så bestil gerne på forhånd senest fredag 17. juli på sms 61706473. Pris 20 kr pr stk. - vand og kaffe ad libitum, og der kan købes andre drikkevarer.

Vi skal følge reglerne for at undgå smittespredning, og vi kan derfor blive nødt til at sprede deltagerne lidt ud i geografien.

Landsbylauget har fået tilskud af Assens Kommunes eventpulje, og er hermed med til at åbne Assens Kommune op efter Covid19.

Hvis du gennemfører hele turen, kan du vinde en lille præmie.

Herunder eksempel på et nedslag:

https://www.facebook.com/groups/55597647184/ 

oplevelser er der mange af i Assens Kommune  www.visitassens.dk

4